Kartuli-hernekotletid

Enda töölõuna kahjuks nii hea ei saanud. Ei saa aru, mis neid kotlette koos oleks pidanud hoidma, kui muna neis pole. Hull mätsimine ikka. Maitselt käis garam masala kõigest liialt üle. Ehk ei meeldinud üldse.

Idee Oma Maitsest.

neljale

2018-09-09 12.20.13.jpg

  • 4 suurt keedetud kartulit (400 g)
  • väike hakitud sibul (70 g)
  • 10 g küüslauku
  • 1 tl jahvatatud ingverit
  • 1,5 tl garam masala‘t
  • 0,25 tl tšillipulbrit
  • 100 g värskeid herneid

Riivi kartulid, lisa hakitud sibul, purustatud küüslauk, ingver, garam masala, tšillipulber ja värsked herned. Lase kotletisegul tund enne praadimist toatemperatuuril maitsestuda. Mina valmistasin kotletid ahjus.

2018-09-09 11.51.08.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s