Kookosepannkoogid kaneeli ja karamelliste banaanidega

Meeldisid rohkem kui eelmise nädala pannkoogid, aga kookose maitset oleks rohkem tahtnud. Koos banaaniga olid siiski väga mõnusad. Enne keeramist tasub kindel olla, et pannkook on altpoolt valmis, sest muidu on see tegevus pisut keeruline.

Idee mingist reklaamajakirjast.

kahele (300 kcal/100 g; banaanid 215 kcal/100 g)

2018-09-16 10.24.45.jpg

  • 60 g kookosjahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 0,25 tl soola
  • 1 tl jahvatatud kaneeli
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 2 dl lahjat kookospiima
  • 4 muna
  • 1,5 spl + 2 spl pruuni suhkrut
  • 2 banaani
  • 2 spl kookosõli

Sega kookosjahu, küpsetuspulber, sool ja kaneel. Klopi hulka vanillisuhkur, kookospiim, munad ja 1,5 spl pruuni suhkrut. Lase veidi aega seista, et tainas pakseneks. Prae madalamad kuumusel mittenakkuval pannil väikesed pannkoogid mõlemalt poolt 3 minuti jooksul kuldpruuniks.

Kuumuta pannil 2 spl kookosõli, lisa 2 spl pruuni suhkrut ja kuumuta, kuni suhkur hakkab sulama. Pane pannile viilutatud banaanid ja kuumuta läbi, nii et banaanid on suhkru-õli-seguga kaetud. Tõsta pannkookidele.

2018-09-16 10.16.06.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s