Kanakotletid

Kodused ja mahlased kanalihakotletid.

Idee siit.

viiele-kuuele

2018-09-15 18.08.16.jpg

  • 280 g porgandit
  • 20 g küüslauku
  • 140 g mugulsibulat
  • 1 spl oliiviõli
  • 600 g broilerihakkliha
  • meresoola, pipart
  • 2 tl sinepit
  • 2 muna
  • 4 spl maisitärklist (või kartulitärklist)
  • u 60 g riivsaia

Esmalt valmista ette hakklihasegusse minevad köögiviljad: riivi porgand ning haki küüslauk ja sibul. Kuumuta pann, lisa veidi õli ning prae köögivilju keskmisel kuumusel pidevalt segades umbes 3 minutit (ära pruunista). Jahuta segu maha vähemalt toasoojaks.

Seejärel pane kanahakkliha kaussi, lisa soola, pipart, sinepit ja muna ning sega mass ühtlaseks. Nüüd lisa ka köögiviljad pannilt ning maisitärklis ning sega mass veelkord ühtlaseks.

Puista teisele taldrikule riivsaia ning veereta kotlette riivsaias. Pane pannile õli ning prae kotlette keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Mina valmistasin kotletid ahjus (esmalt 220 kraadi juures 10 minutit ja seejärel 180 kraadi juures 10 minutit).

2018-09-15 18.08.09.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s