Soolased toortatrapannkoogid

Ma tahaks väga teada, kuidas teistel inimestel gluteenivabade jahudega normaalsed pannkoogid tulevad. Mul ei segunenud jahu üldse veega, vaid vajus kogu aeg põhja. Ehk ühtlase segu pannile saamine oli mission impossible! Samuti oli pannkooke väga raske keerata! Tulemus oli aga päris maitsev. Aga pigem magusa pannkoogina. Soolaste lisanditega serveerides ei lisaks ma kindlasti nii palju suhkrut. Ma teen üliharva soolaseid pannkooke, oligi see vist alles teine kord mu elus, aga nõnda lõhe, hapukoore ja sibulaga serveerides olid need tõesti maitsvad ja ka täitvad! Ei kujuta ette, kui head need veel vähesema suhkruga oleks olnud :D

Idee mingist reklaamajakirjast.

kahele-kolmele (186 kcal/100 g)

2018-09-22 11.31.41.jpg

  • 2 muna (lisasin ka 10 g munavalget)
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 0,5 tl meresoola
  • 5 dl vett
  • 90 g toortatrajahu
  • 35 g riisijahu

Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti. Vala hulka vesi ja klopi hästi läbi. Sega omavahel tatra- ja riisijahu, lisa taina hulka. Lase tainal 15 min kuni 20 minutit seista. Küpseta kookosõlis mõõdukalt kuumusel õhukesed ülepannikoogid. Serveeri soolalõheviilude, sibularataste, hapukoore ja tilliga.

2018-09-22 11.24.27.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s