Tahini ja kaarobiga pannkoogid

Hiljuti lugesin kuskilt, et välismaalaste jaoks tähendab “buckwheat flour” just toortatrajahu. Neil sellist röstitud tatra versiooni, nagu me jaoks tavatatar, polegi! Ehk siis pole ime, et mul kõik välismaised tatrapannkookide retseptid ebaõnnestusid :D Enam igatahes koju tatrajahu ei osta, edaspidi läheb käiku vaid toortatrajahu. See palju tervislikum, parema maitsega ja küpsetised actually õnnestuvad! Nende pannkookide maitse polnud küll mu kõige lemmikum, aga konsistents oli hea ja jõhkralt täitvad olid need ka!

Idee Instagramist.

kolmele (197 kcal/100 g)

2018-10-13 11.15.38.jpg

  • 130 g tatrajahu (panin pooleks toortatra- ja tatrajahu)
  • 50 g riisijahu
  • 360 ml taimset piima (panin 150 ml lehmapiima ja 210 ml mandlipiima)
  • 180 g püreestatud banaani
  • 25 g tahinit
  • 15 g kaarobipulbrit
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit

Sega kõik koostisosad omavahel ja lase tainal 10 minutit seista.

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel kuumusel. Alanda kuumust ning küpseta supilusikapannkoogid.

Kui pannkoogile ilmuvad mullid, on aeg teine pool keerata ja veel u 2 minutit küpsetada.

Naudi nt maapähklivõi, banaani ja jäätisega.

2018-10-13 11.07.49.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s