Kukeseene-kreemsupp

Mul ei ole muud öelda, kui yum! Imeline tugev kukeseenemaitse ja tänu sulatatud juustule ka kreemine tekstuur. Love it!

Idee siit.

kuuele (47 kcal/100 g)

2018-10-14 12.31.07.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 210 g porrut
  • 260 g porgandit
  • 800 g kukeseeni
  • 1 dl kuiva valget veini
  • 2 l kuuma kanapuljonit
  • 300 g sulatatud juustu (kasutasin kukeseenemaitselist)
  • soola, pipart

Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli. Lisa hakitud porru ja porgandid, prae 5 minutit. Lisa seened, kuumuta paar minutit. Vala juurde vein ja lase kõrgel kuumusel aurustuda. Vala peale kuum puljong ja keeda keskmisel kuumusel 20 minutit kuni porgand on pehme. Püreesta supp. Sega hulka sulatatud juust, maitsesta soola-pipraga.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s