Krõbedas kaeraklii-juustupaneeringus kanafileed

Mehele töölõunaks selline ülilihtne kanaretsept. Tunduvalt tervislikum kui tavaline riivsaiaga paneering. Kuid sama krõbe ja veelgi maitseküllasem! Aega kulus pannil küll paarist minutist rohkem, aga mul olid vist liiga suured fileed ka.

Idee Oma Maitsest

neljale

2018-10-14 11.00.00.jpg

  • 2 suuremat kanafileed (mul oli 635 g)
  • soola, pipart
  • 90 g kaerakliisid
  • 45 g riivitud Cheddar juustu
  • 1 lahtiklopitud muna

Poolita kanafileed horisontaalselt nii, et saad neli õhukest viilu. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Sega omavahel kaerakliid, riivitud juust ning veidi soola ja pipart. Kasta fileed lahtiklopitud muna sisse ja suru siis klii-juustupurusse. Suru nii palju paneeringut kana külge, kui vähegi jääb.

Kuumuta pannil õli keskmisele kuumusele ja prae paneeritud kanafileesid mõlemalt poolt paar minutit, kuni paneering on kuldne ja krõbe ning filee keskelt läbi küpsenud.

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s