Mandlipuder

Puder tuli üle ootuste magus, nii et karamelliseeritud banaani ja šokolaadiga serveerimine oli viga :D Aga muidu meeldis mulle väga. Hästi suur ja täitev kreemine ports. Teinekord lisaks ka tilga mandliessentsi, et tugevat mandlimaitset nautida.

Idee Instagramist.

ühele (91 kcal/100 g)

2018-10-16 17.30.21.jpg

  • 45 g täisterakaerahelbeid
  • 1 spl mandlijahu
  • 165 ml kuuma vett
  • 2 tl mandlivõiet (kasutasin India pähkli võiet)
  • 120 ml mandlipiima
  • 1 spl mett
  • 0,5 tl kaneeli
  • 1 tl vanillisuhkrut

Pane kaerahelbed, mandlijahu ja kuum vesi kastrulisse ning jäta seisma 10 minutiks või kuni vesi on imendunud.

Lisa ülejäänud koostiosad ning kuumuta puder keema ning keeda madalal kuumusel kuni saad meelepärase konsistentsi. Selleks kulub u 3 min kuni 5 minutit. Serveeri nt karamelliseeritud banaani, mandlivõide, mandlite ja šokolaadiga.

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s