Bataadipannkoogid

Laupäevahommikused gluteenivabad magusad pehmed ja kuldkollased bataadipannkoogid. Mis võiks olla parem?

Idee Instagramist.

kolmele (255 kcal/100 g)

2018-10-20 10.51.41.jpg

  • 225 g keedetud ja püreestatud bataati
  • 100 g mandlijahu
  • 45 g riisijahu
  • 180 ml kookospiima (kasutasin Alpro kookosjooki)
  • 3 muna
  • 20 g vanillisuhkrut
  • 0,75 tl kaneeli
  • näpuotsatäis soola
  • 0,75 tl küpsetuspulbrit
  • 30 g mett

Vispelda kõik koostisosad omavahel ja küpseta keskmisel kuumusel mittenakkuval pannil supilusikapannkoogid.

2018-10-21 11.16.17-2.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s