Seeneseljanka

Ei saa öelda, et ma suur marineeritud kurgi ja happeliste suppide fänn oleks, aga seda suppi sõin küll isukalt. Muidu hapukoorega, nagu seljankat ikka süüakse ^^ Algretseptiga võrreldes jätsin välja oliivid ja sidruni.

Idee siit.

kuuele (33 kcal/100 g)

2018-10-22 16.54.04.jpg

  • 1 spl õli
  • 420 g sibulat
  • 310 g hakitud šampinjone või muid söögiseeni (kasutasin kukeseeni)
  • 20 g küüslauku
  • 3 loorberilehte
  • 0,75 tl pipart
  • 10 g paprikapulbrit
  • 1750 ml puljongit
  • 420 g kartulit
  • 320 g marineeritud kurki
  • 220 g tomatipastat
  • 2 tl suhkrut

Aja paksema põhjaga pott kuumaks. Lisa õli ja viilutatud sibulad. Prae paar minutit. Lisa hakitud seened, hakitud küüslauk, loorberilehed, pipar ja paprikapulber. Prae paar minutit. Lisa keev puljong ja keeda 5 minutit. Lisa kartuliviilud ja keeda veel 5 minutit. Lisa hakitud marineeritud kurk, tomatipasta ja maitse järgi suhkrut. Keeda veel 5 minutit või kuni kartul on pehme. Serveeri nt rohelise sibula ja hapukoorega.

2018-10-22 17.28.34.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s