Kananagitsad

Neid kananagitsaid oli päris tüütu valmistada. Mu köögikombain ei tahtnud eriti tihket kanakintsuliha peenestada. Oleks võinud ju kohe kanahakkliha kasutada? Õõõhh…igatahes mässasin pikalt, et saada veidigi ühtlane mass. Tulemusega jäi mees päris rahule. Talle meeldis, et need polnud tavaliste lihapallide moodi, vaid sellised tihkemad.

Idee mingist reklaamajakirjast.

u 600 g

2018-10-27 16.13.47.jpg

  • u 600 g kanakintsuliha, tükeldatuna
  • küüslaugupipart
  • 0,75 tl soola
  • 20 g kaerahelbeid
  • 25 g hakitud rohelist sibulat
  • 100 g riivsaia või pankot (mul kulus 60 g)
  • 1 spl riivitud parmesani
  • oliiviõli

Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Purusta köögikombainis kana, küüslaugupipar, sool, kaerahelbed ja roheline sibul, kuni kana on peeneks hakitud ja mass ühtlane. Sega omavahel riivsai ning parmesan. Veereta niiskete kätega 1 spl kaupa pätsikesed ja suru need lamedamaks. Veereta saia-parmesanipurus ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale pisut rapsiõli. Küpseta 15 min kuni 20 minutit ja serveeri meelepäraste lisanditega.

2018-10-27 16.09.11.jpg2018-10-27 16.14.12.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s