Lagritsakommid

Need kommid on ideaalsed suurele lagritsasõbrale. Lisasin nii palju lagritsapulbrit, et mehe jaoks oli need isegi liiga lagritsased :P Mulle aga meeldisid. Kuna tegin väiksed kommid, kulus mul katmiseks rohkem šokolaadi kui algretseptis.

Idee siit.

502 kcal/100 g

2018-10-31 14.46.52.jpg2018-10-31 14.47.57.jpg

  • 120 g valget šokolaadi (mul kulus 180 g)
  • 10 g võid
  • 90 g suhkrut
  • 25 g glükoosisiirupit
  • 50 g vahukoort
  • 1,5 tl lagritsapulbrit (panin 8 g)

Haki 60 g šokolaadi ja pane see võiga koos kaussi.

Pane suhkur, glükoosisiirup, vahukoor ja lagritsapulber kastrulisse. Kuumuta segu 113 kraadini. Vala segu valgele šokolaadile ja sega, kuni šokolaad ja või on sulanud.

Vala segu küpsetuspaberiga kaetud vormi  (ma kasutasin Delma karpi :D) ning pane üle öö külmikusse.

Lõika väikesteks tükkideks ja kata sulašokolaadiga (120 g).

2018-10-30 17.48.33.jpg2018-10-30 19.26.34.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s