Küpsisetort kondenspiima, halvaa ja vaarikatega

Veidi teistsuguses vormis küpsisetort, mis maitseb lihtsalt oivaliselt! Tegin kolm korda väiksema koguse kui algretseptis, nii et kook mahtus ilusti mu hommikupudru kaussi :)

Idee siit.

336 kcal/100 g

2018-11-01 17.22.42.jpg2018-11-01 17.25.03.jpg

  • 180 g kondenspiimamaitselisi küpsiseid
  • 35 g võid
  • 65 g halvaad
  • 15 g kookoshelbeid
  • 85 g kondenspiima
  • 65 g lahjat hapukoort
  • 65 g vaarikaid

Katteks:

  • 25 g lahjat hapukoort
  • 20 g kookoshelbeid
  • mõned vaarikad (mul kulus 20 g)

Purusta köögikombainis küpsised. Jäta nii suuremaid kui väiksemaid küpsisetükke. Sulata või ja jäta jahtuma. Pudista halvaa kätega peenemaks puruks. Sega omavahel küpsisetükid, halvaa ja kookoshelbed. Lisa kondenspiim, hapukoor ja sulavõi. Lõpuks lisa vaarikad ja sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda paraja suurusega tavaline kauss toidukilega. Tõsta siis tordimass kaussi ja kata kilega. Hoia 4 h kuni 5 tundi külmkapis.

Kummuta tort kausist välja ja määri pealt hapukoorega. Puista peale kookoshelbed ja kaunista vaarikatega.

2018-11-01 17.14.09.jpg2018-11-01 17.22.39.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Küpsisetort kondenspiima, halvaa ja vaarikatega

  1. annika says:

    See kõlab liiga hästi. Mis firma küpsiseid kasutasid tegemisel?

    Like

Leave a Reply to annika Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s