Bataadipuder

Algretseptis oli küll kõrvitsat kasutatud, aga mul oli just püreestatud bataati üle. See ongi magusam ja mõnusam pudrumaterjal mu meelest. Olen ka varem sarnast putru proovinud Palja Porgandi retsepti järgi, aga seal oli banaani asemel mesi ehk puder polnud vegan. Meega variant oli magusam ja seega meeldis mulle veidi rohkem, aga ka siinse retsepti järgi saab hea pudru!

Idee Instagramist.

kahele (63 kcal/100 g)

2018-11-03 18.31.19.jpg

  • 90 g kaerahelbeid
  • 480 ml mandlipiima
  • 120 g keedetud ja püreestatud bataati
  • 1 püreestatud banaan (135 g)
  • 5 g kaneeli
  • 5 g vanillisuhkrut

Aja kaerahelbed mandlipiimaga keema ja lisa ülejäänud koostisosad. Keeda 5 min kuni 8 minutit, kuni saad enda jaoks meeldiva konsistentsiga pudru. Serveeri meelepäraste lisanditega.

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s