Kapsaste supp

Kuna eelmise nädala sarnaste koostisosadega supp oli täielik pettumus, siis oli see supp meeldiv üllatus. Vähemalt hapukoorega süües, ilma ei proovinud. Kuna vorsti pole ma kunagi söönud ja nüüd liha ka ei söö, rändasid sisse taimsed grillvorstid, mis passisid sinna hästi. Soovitan!

Idee Oma Maitsest.

kuuele (30 kcal/100 g)

2018-11-14 17.55.28.jpg

  • 400 g kapsast
  • 300 g lillkapsast
  • 175 g lehtkapsast
  • 20 g tilli
  • 2,5 l puljongit
  • 1 spl oliiviõli
  • 300 g kvaliteetset toorvorsti (kasutasin 275 g taimseid grillvorste)

Viiluta kapsas ja eralda lillkapsas õisikuteks. Rebi lehtkapsas rootsude küljest lahti. Pane keeva puljongi sisse lill- ja peakapsas. Keeda suppi 10 min kuni 15 minutit. Vahetult enne valmimist lisa lehtkapsas. Mina lisasin kõik korraga ja keetsin pehmeks.

Serveeri õlis praetud toorvorstidega.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.