Suus sulavad metspähklitega trühvlid

Mascarpone-trühvleid teen harva, kuid tegelikult on need mu suured lemmikud. Need lihtsalt sulavad suus! Maitselt meenutasid need trühvlid pisut Milka toorjuustu. Ainult, et olid palju paremad :P

Idee siit.

u 15 tk (469 kcal/100 g)

2018-11-14 17.49.12.jpg2018-11-14 17.50.41.jpg

  • 95 g tervete või hakitud metspähklitega piimašokolaadi
  • 45 g tumedat šokolaadi
  • 115 g toasooja mascarpone’t
  • 20 ml koorelikööri või külma kanget kohvi
  • naturaalset kakaopulbrit või hakitud pähkleid (kasutasin 15 g metspähkleid)

Haki šokolaadid, aseta kaussi, sulata vesivannil ja sega ühtlaseks. Lase pisut jahtuda, seejärel sega hulka mascarpone ja kooreliköör või kohv. Jahuta segu toatemperatuurini, seejärel aseta vähemalt kolmeks tunniks külmkappi tahenema.

Vormi teelusika abil märgade käte vahel väikesed pallid ja veereta neid kas sõelutud kakaopulbris või hakitud pähklites. Hoia komme külmkapis õhukindlalt suletud nõus.

2018-11-14 17.49.36.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s