Kamapuder

Leidsin huvitava retsepti, kus puder keedeti kamajahust. Tulemus oli üllatavalt hea, aga tekstuur mulle väga ei istunud. Olen harjunud putru helbetest keetma ehk söömise ajal tahaks midagi närida :D Kamajahust puder on aga püree tekstuuriga. Harjumise ja maitse asi vast.

Idee siit.

ühele (77 kcal/100 g)

2018-11-18 10.20.03.jpg

  • 300 ml mandlipiima
  • 300 ml vett
  • 55 g kamajahu
  • näpuotsatäis soola
  • 15 g steviaga magusainet

Kuumuta piim ja vesi keemiseni. Nirista hulka kamajahu ja lisa sool.  Keeda aeg-ajalt segades 10 minutit. Maitsesta steviaga magusainega.

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s