Paprikane lõhesupp

See supp üllatas. Kõik maitsed sobisid ideaalselt kokku ja kõik oli paigas.

Idee siit.

kuuele (65 kcal/100 g)

2018-11-21 17.45.15.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 200 g porrut
  • 20 g küüslauku
  • 370 g punast paprikat
  • 1 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • 80 g tomatipüreed (kasutasin ketšupit)
  • 410 g kartuleid
  • 1500 ml puljongit
  • 600 g lõhefileed (panin 660 g vikerforelli)
  • 150 g väiksemaid kappareid

Kuumuta potis õli sees kergelt läbi poolitatud ja viilutatud porru, hakitud küüslauk ning tükeldatud paprika. Lisa paprikapulber, tomatipüree ja kartul, sega ja vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel u 15 minutit või kuni kartul ja paprika on parajalt pehmed. Lisa tükeldatud lõhe, tõsta pott tulelt, maitsesta vajaduse korral ja lase mõni minut kaane all tõmmata.  Serveerimisel lisa kapparid. Mina segasin needki supi sisse.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s