Suvikõrvitsa ahjuomlett pastaga

Sattusin seda rooga valmistades elu teise mädamuna otsa. See rikkus tuju ikka korralikult ära ja kuna 8 muna läks raisku, siis vähendasin retseptis munade kogust. Aga roog tuli ikkagi mõnus ja mahlane. Üle ootuste hea pastaroog.

Idee siit.

kuuele (111 kcal/100 g)

2018-12-02 18.11.56.jpg

  • 400 g meelepärast pastat (keedetult 1070 g)
  • 620 g suvikõrvitsat
  • soola-pipart
  • 12 muna (panin 10)
  • 200 ml vahukoort
  • 590 g tomateid
  • 165 g riivjuustu (kasutasin parmesani)

Keeda pasta pakendil olevate juhiste järgi al dente.

Lõika suvikõrvits väikesteks kuubikuteks ning prae pannil pehmeks, maitsesta natukese soolaga.

Klopi munad lahti, lisa vahukoor ja maitsesta soola-pipraga.

Kalla suvikõrvits ahjuvormi, jaota ühtlaselt peale ka pasta ja tükeldatud tomatid.  Raputa peale riivjuust ja tõsta omlett ahju. Küpseta 200 kraadi juures u 20 minutit, kuni muna on pealt hüübinud.

2018-12-02 17.55.40.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s