Tervislik Nutella ehk datli-pähklikreem

See määre tõotas head, kuid ei maitsenud mulle üldse. Datlid ei andnud küllalt magusust, kuigi lisasin neid tunduvalt rohkem kui retseptis kirjas oli. Kakao tegi kreemi lihtsalt ebameeldivalt mõrkjaks. Ma muidugi pole eriline kakaofänn ka. Tekstuuriprobleem oli mul ka, ei saanud seda küllalt vedelaks :(

Idee siit.

u 250 g (493 kcal/100 g)

2018-12-04 17.57.57.jpg

  • 150 g röstitud metspähkleid
  • 75 g datleid
  • 5 g kakaopulbrit
  • 20 g kookosõli
  • 0,5 tl kaneeli

Pane pähklid võimsasse köögikombaini ja töötle neid seni, kuni need muutuvad peaaegu vedelaks massiks. See võtab veidi aega.

Lisa ülejäänud koostisosad ja töötle kõik ühtlaseks (datlid võid eelnevalt eraldi püreestada, et köögikombaini tööd kergendada).

Kreem säilib paar nädalat ja seda võib hoida toatemperatuuril.

2018-12-04 18.05.12.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s