Piparkoogi-brownie

Ei tasu proovida Prisma kodukalt leitud retsepte. Selle kogused olid müstilised, nii et suhkrukogust vähendasin lausa POOLE võrra! Ja see oli ikka liiga magus. Ohjah…sellist voolavat brownie‘t, nagu sealsel pildil, ma ka ei saanud. Õnneks liiga kuiv see ka ei tulnud, selline vahepealne pigem. Krõmpsud pähklid selles olid mu lemmikud, piparkoogimaitset jäi kahjuks vähe tunda :( Ehk ilmselt edaspidi jätkan ikka vaid oma lemmikute Taani toidublogijate brownie-retseptidega :P

Idee siit.

513 kcal/100 g

2018-12-10 16.51.16.jpg2018-12-10 17.23.09.jpg

  • 300 g võid
  • 180 g fariinsuhkrut (panin 105 g Demerara suhkrut)
  • 360 g suhkrut (panin 180 g)
  • 180 g nisujahu
  • 1 spl vanillisuhkrut
  • 40 g suhkruta kakaopulbrit
  • 4 muna
  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 1 spl piparkoogimaitseainet
  • 90 g tükeldatud metspähkleid

Sulata kastrulis või. Lisa fariinsuhkur ja suhkur. Tõsta pliidilt. Lisa omavahel segatud kuivained ning seejärel ükshaaval munad, pidevalt segades. Sulata šokolaad vesivannil, vahepeal segades. Lisa sulašokolaad, piparkoogimaitseaine ja pähklipuru tainale ning sega ühtlaseks.

Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi, suurusega 15 cm x 25 cm. Küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit.

Kook on kõige maitsvam järgmisel päeval.

2018-12-10 16.48.32.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s