Müslibatoonid

Need müslibatoonid ei tahtnud mul üldse koos püsida. Enne ahju panemist oli kõik isegi okei, aga sealt edasi läks allamäge :( Võib-olla lõikasin need liiga väikesteks. Nii kurb, sest maitse oli hea ja koostisosad nii kutsuvad.

Idee siit.

u 12 tk

2018-12-21 18.19.11.jpg

  • 100 g mett
  • 40 g võid
  • 55 g metspähkleid
  • 55 g mandleid
  • 120 g kaerahelbeid
  • näpuotsatäis soola
  • 1/4 tl kaneeli
  • 20 g seesamiseemneid
  • 10 g mooniseemneid
  • 50 g rosinaid

Sulata koos mesi ja või. Haki metspähklid ja mandlid peeneks ning sega need kausis kaerahelveste, soola, kaneeli, seesamiseemnete, mooniseemnete ja rosinatega. Lisa soe mee-võisegu ning sega hoolega. Suru müslisegu 15 cm x 15 cm suurusesse küpsetuspaberiga kaetud vormi. Pan tunniks külmikusse ning lõika seejärel müslibatoonideks. Küpseta 100-kraadises ahjus u 30 minutit. Jahuta täielikult, hoiusta õhukindlas anumas.

2018-12-19 18.36.23.jpg2018-12-21 18.18.47.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s