Šokolaadimuffinid Nutella kattega

Hästi lihtsad muffinid, mis tulevad mõnusalt mahlased. Üldiselt kakaoga tehtud küpsetised mu lemmikud pole, aga neis muffinites isegi ei häirinud. Nutellaga kate on muidugi parim osa :P

Idee Selveri ajakirjast Jõulukiri.

10-12 minimuffinit (411 kcal/100 g)

2018-12-31 15.34.27.jpg

  • 75 g rapsiõli või sulavõid
  • 65 g suhkrut
  • 0,5 tl vanillisuhkrut
  • 1 muna
  • 60 g keefirit
  • 75 g nisujahu
  • 05 tl küpsetuspulbrit
  • 0,25 tl soola
  • 25 g kakaopulbrit

Katteks:

  • 150 g Nutellat
  • 70 g toasooja toorjuustu või mascarpone‘t

Eelkuumuta ahi 190 kraadini. Vooderda muffinipann paberist vormidega. Klopi õli või sulavõi suhkrutega kokku ning sega juurde muna ja keefir. Sõelu omavahel kuivained ning ühenda massid tainaks.

Jaotas tainas muffinivormidesse ning küpseta 10 min kuni 13 minutit, kuni küpsetisse torgatud puutikk jääb puhtaks. Jahuta restil, kuni valmistad ette kreemi.

Kreemiks sega Nutellasse toorjuust, vajaduse korral lisa nii palju tuhksuhkrut, et saad paraja konsistentsiga kreemi. Lase läbi tordipritsi või tõsta lusikaga jahtunud muffinitele portsuke kreemi ning kaunista meelepäraselt.

2018-12-31 15.34.02.jpg2018-12-31 15.35.20.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s