Toortatrapada krevettide ja päikesekuivatatud tomatitega

Minu selle nädala hitt on see toortatrapada. Ära laske koledast pildist end heidutada. See maitseb lihtsalt oivaliselt. Mul on tunne, et pean ikka selle raamatu omale koju ostma, sest juba kolmas järele proovitud retsept meeldib.

Idee raamatust “Teejuht makrotoitainete maailmas”.

neljale (137 kcal/100 g)

20190109_141857.jpg

  • 210 g toortatart (pärast keetmist 620 g)
  • 225 g tomatipastat (sellest 40 g panin ketšupit)
  • 150 g päikesekuivatatud tomateid
  • 90 päikesekuivatatud tomati pestot
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 10 g küüslauku
  • 390 g krevette
  • soola, pipart

Keeda toortatar pehmeks. Kurna. Sega juurde ülejäänud koostisosad, maitsesta ja hauta, kuni krevetid on valmis. Vajaduse korral lisa vett, et pada liiga kuiv ei oleks.

2019-01-07 17.22.10.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s