Tomati-juustupirukas

Koostisosade järgi väga tavaline pirukas, aga see oli imemaitsev. Eriti see juustuga krõbe muretainas. Nommm!

Idee siit.

257 kcal/100 g

2019-01-13 17.29.01.jpg

Tainas:

  • 100 g võid
  • 50 g riivjuustu
  • 0,5 dl kohvikoort
  • 150 g täisteraspeltajahu

Täidis:

  • 2 suurt muna
  • 1,5 dl kohvikoort
  • 150 g riivjuustu
  • soola ja pipart
  • 125 g mozzarella’t
  • 270 g tomatit

Töötle või, riivitud juust, koor ja jahu köögikombainis ühtlaseks tainaks ning suru 24 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja külgedele.

Klopi munad lahti, lisa koor ja riivjuust, maitsesta soola ja pipraga ning vala tainale.

Tükelda mozzarella ning jaota vormi. Kata viilutatud tomatitega ning maitsesta soola-pipraga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Enne serveerimist lase pirukal veidi jahtuda ja taheneda.

2019-01-13 17.29.05.jpg2019-01-13 17.31.04.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s