Tofukroketitega köögiviljasupp

Mõtlesin pikalt, et kuidas ma frikadellisuppi ilma frikadellideta teha saaks. Ja mõtlesin asenduseks välja tofupallid. Üldiselt täitsa hea asendus, aga seistes muutuvad need supis ebameeldivalt lödiks. Ehk need tasuks pigem serveerides supile juurde segada. Mul tuli hästi paks supp, nii et soovi korral tasub puljongit juurde lisada.

Idee siit.

kuuele (66 kcal/100 g)

2019-01-28 17.45.23.jpg

  • 200 g porrut
  • 180 g porgandit
  • 400 g kartulit
  • 215 g suvikõrvitsat
  • 140 g herneid
  • 1500 ml kanapuljongit
  • 600 g ürtidega tofukroketeid
  • 30 hakitud värsket maitserohelist (till, petersell)

Pese ja viiluta porru ja porgand ning tükelda kartul ja suvikõrvits. Kuumuta poti põhjas paar supilusikatäit puljongit ja kuumuta selles kõiki köögivilju peale herneste ja suvikõrvitsa paar minutit. Vala peale puljong ja keeda u 15 minutit, kuni porgand on pehmenenud. Samal ajal kuumuta pannil pisut õli ja pruunista tofukroketeid keskmisel kuumusel paar minutit. Lisa supile suvikõrvits ja herned ning keeda suppi veel u 5 minutit. Lisa lõpuks veel kergelt pruunistatud tofukroketid ja maitseroheline ning serveeri.

2019-01-27 16.19.22.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s