Kõrvitsapannkoogid kaerajahuga

Jälle ühed head kõrvitsapannkoogid, mis küll eelmise nädala omi ei ületanud. Pannil oli neid keerulisem ümber keerata ning kõht jäi kuidagi tühjaks neid süües. Vist olid liiga mahlased ja läksid liiga libedalt alla :P

Idee siit.

kolmele (213 kcal/100 g)

20190202_121641.jpg

  • 330 g kõrvitsapüreed
  • 80 ml meelepärast piima
  • 35 g sulatatud kookosrasva või sulatatud võid
  • 20 ml sidrunimahla
  • 50 g vahtrasiirupit või mett
  • 2 muna
  • 130 g täisterakaerajahu
  • 0,75 tl soodat
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl ingveripulbrit
  • näpuotsatäis soola

Lisa kõrvitsapüreele piim, kookosrasv/või, sidrunimahl ja vahtrasiirup/mesi. Klopi munad kergelt kahvliga lahti. Lisa koos jahu, sooda ja maitseainetega tainasse, sega korralikult läbi. Lase tainal 15 minutit seista. Sega uuesti läbi.

Kuumuta mittenakkuv pann. Tõsta pannile supilusikaga tainast. Küpseta madalal või keskmisel kuumusel mõlemalt küljelt u 3 minutit, kuni koogikesed on kuldpruunid. Ümberpööramiseks on hea kasutada õhemat sorti pannilabidat. Söö kuumalt.

20190202_113214.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s