Pad thai tofuga

Hea lihavaba nuudliroog, mis valmib imekiirelt. Ainult värvi võiks selles rohkem olla :P Aga mida sa kiirtoidult ikka tahad.

Idee siit.

neljale (132 kcal/100 g)

2019-02-06 17.42.36.jpg

  • 290 g riisinuudleid
  • 2 spl oliiviõli
  • 250 g tükeldatud tofut
  • 65 g sibulat
  • 25 küüslauku
  • maitse järgi tšillit
  • 300 g Pad Thai vokikastet
  • 4 muna
  • 60 g rohelist sibulat
  • 150 g mungoaidusid
  • 40 g röstitud hakitud maapähklit

Valmista riisinuudlid pakendil olevate juhiste järgi. Jäta kõrvale.

Kuumuta vokkpann. Lisa õli ja seejärel tofu, prae kuldseks. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta paar minutit.

Lisa pannile nõrutatud riisinuudlid, tšilli ja vokikaste, prae paar minutit pidevalt segades. Lisa munad, sega hoolikalt läbi. Viimasena lisa roheline sibul ja idud ning tõsta pann tulelt. Serveeri kohe! Serveerimisel raputa peale maapähklid.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s