Tikrimoos kummeliga

Tikker on mu lemmikmari, nii et see retsept tekitas mus suurt elevust! Lubati, et moos ei tule väga magus, aga ma siiski vähendaks järgmine kord suhkrukogust. Aga muidu sai väga hea moos, mida kindlasti veel korduvalt teen :)

Idee Oma Maitsest.

u 800 g (189 kcal/100 g)

2019-02-16 10.50.13.jpg

  • 500 g tikreid
  • 35 ml sidrunimahla
  • 85 ml kummeliteed
  • 335 g suhkrut

Puhasta marjad ja pane need koos sidrunimahlaga keema.

Pane kummel 85 ml keevasse vette viieks minutiks tõmbama. Kurna ja vala tee marjade hulka potti. Aja uuesti keema ja sega läbi, et marjad kokku ei kleepuks. Kui moos on uuesti keema tõusnud, lisa suhkur ja sega seni, kuni see on lahustunud. Lase moosil 20 min kuni 25 minutit keeda. Sega aeg-ajalt. Ära üle keeda!

2019-02-16 10.50.03.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s