Köögivilja-nuudliroog

Selles toidus on imeliselt vähe kaloreid, nii et kindlasti teeks seda veel. Kõhtu täitis ka hästi. Kapparid jätaks teinekord välja, sest päikesekuivatatud tomatite tõttu on roog mu jaoks juba küllalt happeline.

Idee siit.

neljale (39 kcal/100 g)

2019-03-04 17.49.55.jpg

  • 200 g riisinuudleid (keedetult 640 g)
  • 20 g küüslauku
  • 1 punane tšilli
  • 290 g paprikat
  • 385 g suvikõrvitsat
  • 100 g päikesekuivatatud tomateid
  • 130 g šampinjone
  • 1 spl oliiviõli
  • 2 spl kappareid
  • soola, pipart

Keeda riisinuudlid pakendil olevate juhiste järgi.

Puhasta ja haki küüslauk ning tšilli. Viiluta paprika ja suvikõrvits ribadeks. Haki tomatid ja seened väiksemateks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja küüslauk. Sega ja lisa siis juurde paprika, suvikõrvits ja seened. Paari minuti pärast lisa päikesekuivatatud tomatid. Kõige viimasena sega juurde kapparid ja keedetud nuudlid. Sega pidevalt. Maitsesta soola-pipraga.

2019-03-04 17.42.24.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s