Isetehtud Daim

Daim on mu lemmikšokolaad. Tavaliselt on nii, et kui netis on retsept mingi poetoote kohta, siis on tulemus pehmelt öeldes kerge pettumus. Esimest korda elus oli nüüd tõeline wow-efekt ehk tulemus tõesti maitses nagu Daim! Siiani ei suuda uskuda, kui lihtsa vaevaga seda valmistada saab.

Idee siit.

u 16 tk (496 kcal/100 g)

2019-03-08 17.11.27.jpg

  • 50 g võid
  • 135 g suhkrut
  • 135 g heledat suhkrusiirupit
  • 50 g mandlijahu
  • 150 g piimašokolaadi

Kuumuta või, suhkur ja siirup paksupõhjalises kastrulis 150 kraadini. Sega vahepeal, et segu kõrbema ei läheks. Kata lõikelaud küpsetuspaberiga. Sega mandlijahu kuuma suhkrusegu sisse ning vala küpsetuspaberile. Jäta jahtuma. Ma üritasin seda veidi spaatliga vormida, et ilus nelinurkne kujund saada. Kui segu on jahtunud, lõika see meelepärase suurusega tükkideks.

2019-03-06 17.50.16.jpg

Sulata šokolaad vesivannil ja kata sellega Daimi-tükid. Pane külmikusse tahkuma. Serveeri kohe või hoiusta külmikus õhukindlas anumas.

2019-03-08 17.09.47.jpg2019-03-07 17.25.16.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s