Koorene pasta tofu ja päikesekuivatatud tomatitega

Pastaroogi ma üldiselt ei fänna, aga vahukoorest tehtud kastme puhul olen müüdud :D Eriti kui veel paprika, suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid ka sisse segatud. Pastat paneks teinekord vähem ja köögivilju rohkem. Aga kana tofuga asendamine toimis imeliselt.

Idee siit.

neljale (158 kcal/100 g)

2019-03-11 17.24.16.jpg

  • 240 g tofut
  • 160 g paprikat
  • 200 g suvikõrvitsat
  • 100 g päikesekuivatatud tomateid õlis
  • 25 g küüslauku
  • 300 g keetmata täisteramakarone (keedetult 780 g)
  • 2 spl oliiviõli
  • soola, pipart
  • 200 ml vahukoort
  • 60 g parmesani

Haki tofu suupärasteks tükkideks. Haki paprika ja suvikõrvits kuubikuteks. Viiluta ka päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk.

Keeda pasta pakendil olevate juhiste järgi al dente.

Kuumuta pann, lisa veidi õli ning prae tofutükid kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga ning eemalda need pannilt.

Lisa samale pannile hakitud paprika, lisa õli, alanda kuumust ning prae pidevalt segades paar minutit, seejärel lisa ka hakitud suvikõrvits, küüslauk ja päiksekuivatatud tomatid ja ka veidi soola maitseks. Kuumuta veel umbes minut ning lisa keedetud pasta.

Sega kõik pannil olev omavahel läbi, lisa soovi korral veel pipart. Viimasena lisa koor ning riivitud parmesan ja sega veelkord kõik läbi.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s