Ahjuköögiviljadest püreesupp

Hea supp nagu püreesupid ikka. Kartsin, et tuleb liiga magus, kuid tänu kaalikale olid maitsed paigas!

Idee siit.

kuuele (52 kcal/100 g)

2019-04-24 18.19.35.jpg

  • 600 g kõrvitsat
  • 340 g porgandit
  • 2 väiksemat kaalikat (1,3 kg)
  • 25 g küüslauku
  • 1 spl oliiviõli
  • 1,2 l puljongit
  • 300 g küüslaugumaitselist toorjuustu
  • soola

Puhasta ja tükelda köögiviljad. Pane köögiviljad ahjupannile, nirista peale õli ja küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit kuni köögiviljad on pehmed. Kuna ma kasutasin külmutatud kõrvitsat, siis keetsin selle hoopis puljongis pehmeks.

Tõsta küpsenud köögiviljad potti ja püreesta saumikseriga. Lisa nii palju puljongit, kuni saad soovitud konsistensiga supi. Lase keema tõusta, lisa toorjuust ja maitsesta soolaga. Sega ühtlaseks, vajaduse korral lisa veel puljongit.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s