Chia-puding rabarberiga

Ma pole just suurim chia-pudingu fänn, aga see versioon mulle meeldis. Hea võimalus viimast sügavkülmas olevat rabarberit ära kasutada.

Idee siit.

ühele (puding 80 kcal/100 g, moos 149 kcal/100 g)

2019-05-06 17.28.25.jpg

Chia-puding:

  • 30 g chia-seemneid
  • 150 ml magustamata mandlipiima
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • soovi korral 1 dl vahukoort (mina ei kasutanud)
  • 120 g meelepärast jogurtit

Vispelda chia-seemneid, mandlipiima ja vanillisuhkrut, kuni segu hakkab paksenema ja seemned vedelikku endasse imema. Jäta 10 minutiks seisma.

Kui kasutad vahukoort, vahusta see pehmeks vahuks ning sega koos jogurtiga chia-seemne segule. Pane külmikusse. Mina hoidsin pudingut üle öö külmikus.

Küpsetatud rabarber:

  • 120 g rabarberit
  • 30 g pruuni suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut

Lõika rabarber väikesteks tükkideks. Sega see pruuni suhkrutega ning pane ahjuvormi. Küpsta 200-kraadises ahjus u 25 minutit. Mina kasutasin külmutatud (ja üles sulatatud) rabarberit, mille keetsin suhkrutega kastrulis moosiks.

Serveeri chia-pudingut rabarbrimoosiga.

2019-05-06 17.30.52.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s