Karamellipasha

Ma pole kunagi päris pashat söönud ning ka nüüd tegin nõrutamata versiooni. Mulle meeldis. Mõnusalt karamelline ja läbi kumas kerge maapähklimekk. ps! Mida rohkem kraami serveerimisel peale puistada, seda parem :P

Idee siit.

kuuele (238 kcal/100 g)

2019-05-15 17.27.24.jpg

  • 80 ml vahukoort
  • 200 g kohupiima
  • 2 spl maapähklivõid
  • 75 g karamelli kondenspiima
  • 20 ml koorelikööri
  • serveerimiseks rosinaid ja pähkleid šokolaadis

Vahusta koor ja sega juurde kohupiim. Soojenda pisut maapähklivõid, et seda oleks lihtsam segada. Lisa sellele kondenspiim ja liköör, sega ühtlaseks. Vala segu kohupiimale ja sega läbi.

Vooderda pasha vorm marliga, tõsta segu vormi ja tõsta marliääred peale. Pane pasha vorm kausi sisse ja aseta peale taldrik ning mingi raskus. Tõsta külmkappi ja lase öö läbi nõrguda.

Või siis serveeri nõrutamata nagu mina.

Serveerimisel kaunista meelepäraste lisanditega. 

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s