Banaanikeeks kookose ja šokolaadiga

Ma vist hoidsin keeksi natuke liiga vähe aega ahjus ja see tuli päris nätske. Aga see-eest ülimahlane ja mõnnalt magus. Kui keeksi jääb üle, siis pista see sügavkülma ja võta välja, kui magusaisu näpistab :P

Idee siit.

320 kcal/100 g

2019-07-09 18.35.21.jpg

  • 4 küpset banaani (440 g)
  • 3 muna
  • 60 g sulavõid või kookosõli (panin pooleks)
  • 85 g mett
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 100 g nisujahu
  • 50 g täisteranisujahu
  • 40 g kookosjahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • näpuotsatäis soola
  • 200 g hakitud tumedat šokolaadi (panin pooleks piimašokolaadiga)

Suru banaanid kahvliga püreeks. Vispelda kokku munad ja sulavõi/kookosõli. Lisa ülejäänud koostisosad ja sega ühtlaseks tainaks. Kata keeksivom küpsetuspaberiga ja vala tainas vormi. Küpseta keeksi 175-kraadises ahjus 50 min kuni 60 minutit.

2019-07-09 18.33.49.jpg2019-07-09 18.35.41.jpg 

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s