Nätske brownie keedetud kondenspiima ja Daimiga

Kuna see on ilma šokolaadita brownie, siis ei oodanud ma sellest midagi. Aga see tuli iiimeline! Keedetud kondenspiim seal vahel muudab selle nii mõnusalt nätskeks. Kahju ainult, et Daimi šokolaad peal ära ei sulanud, vaid tükkidena jäi, mis süües maha kippusid pudenema :P

Idee siit.

441 kcal/100 g

2019-08-14 18.18.32.jpg

Brownie:

  • 100 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 30 g kakaopulbrit
  • 0,25 tl soola
  • 75 g nisujahu
  • 2 muna
  • 100 g võid

Karamellitäidis:

  • 200 g keedetud kondenspiima

Katteks:

  • 56 g tükeldatud Daimi šokolaadi

Kuumuta ahi 160 kraadini. Kata 16 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.

Sulata või ja lase sel veidi jahtuda. Sega suhkrud, kakaopulber, sool ja nisujahu omavahel. Klopi munad eraldi nõus lahti ning lisa tainale. Sega hulka ka jahtunud või.

Vala pool tainast koogivormi. Sega kondenspiim läbi nii, et selles poleks tükke, ning jaota tainale. Vala peale ülejäänud brownie-tainas. Küpseta 25 min kuni 30 minutit. Brownie peaks keskelt veel toores välja nägema. Haki Daim ja pane see kuumale koogile, et see veidi sulaks. Jahuta täielikult ja naudi!

2019-08-14 18.19.28.jpg

 

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s