Trühvlid jõhvikate ja pähklitega

Magushapud rohke krõmpsuva täidisega trühvlid. Leotamisest mõnusalt konjakimekised. Vormimine oli päris keeruline, sest sisu oli mul isegi pärast sügavkülmas hoidmist päääris vedel, aga kuidagi sain ikka hakkama :D

Idee siit.

9 tk (477 kcal/100 g)

2019-11-10 16.38.39.jpg

  • 35 g kuivatatud jõhvikaid
  • 30 g brändit (kasutasin konjakit)
  • 25 g Kreeka pähkleid (kasutasin metspähkleid)
  • 105 g valget šokolaadi
  • 90 ml vahukoort
  • 55 g piimašokolaad
  • kaunistamiseks külmkuivatatud vaarikaid

Haki jõhvikad ja tõsta need vähemalt 30 minutiks brändiga maitsestuma. Kurna.

Haki pähklid. Sulata valge šokolaad ja soojenda vahukoor. Sega vahukoor šokolaadiga. Lisa jõhvikad ja pähklid. Lase saadud massil taheneda. Seejärel pritsi paraja suurusega pallikesed ning lase neil hanguda. Ma pistsin kommid sügavkülma, et need tahkemad oleks. Kata trühvlid (tempereeritud) šokolaadiga ja kaunista marjapuruga. Hoia serveerimiseni külmikus.

2019-11-10 16.37.48.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s