Tervislikud rummipallid

Siiani raske uskuda, kui head need tulid. Hiljuti avastasin enda jaoks kikerherneste maiustustes kasutamise, aga tuleb välja, et ka oad toimivad! Keegi ei arvaks elu sees ära, et need rummipallidesse peidetud on. Maitse ja tekstuur on mõlemad imelised. Ehk lisaks teinekord tsiiipa vähem kuivaineid, et kommid veelgi mahlasemad oleks, sest minul ei vajanud need enne vormimist külmikus seismist.

Idee siit.

16-18 tk (281 kcal/100 g)

2020-01-26 11.05.41.jpg

  • 250 g punaseid ube
  • 200 g datleid
  • 100 g sulatatud tumedat šokolaadi (soovitati 70-protsendilist, ma kasutasin 56%)
  • 2 spl vedelat mett
  • 3 spl kuni 4 spl maapähklivõid
  • 4 tl kakaopulbrit
  • 40 g kookoshelbeid (v -jahu) + 15 g katmiseks
  • rummi v rummiessentsi

Pane kõik koostisosad (peale katteks mõeldud kookoshelveste ja rummi) köögikombaini ning töötle ühtlaseks kleepivaks massiks. Maitsesta rummiga ning pane tunniks külmikusse. Vormi ühesuurused pallid ja veereta kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmikus.

2020-01-26 11.05.13.jpg

 

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s