Polegi ammu nii head müsliretsepti Instagramist leidnud. Tegin seda veidi ümber, aga nii tuli mõnus, magus ja krõbe hommikuamps.
Idee Instagramist
700 g
- 140 g mett
- 145 g kõrvitsapüreed
- 40 g kookosõli
- 270 g täisterakaerahelbeid
- 75 g tükeldatud metspähkleid
- 50 g kõrvitsaseemneid
- 25 g päevalilleseemneid
- 50 g tükeldatud India pähkleid
- 25 g tükeldatud mandleid
- 1,5 tl kaneeli
- 1 tl piparkoogimaitseainet
- 60 g kuivatatud jõhvikaid
- 50 g piimašokolaadi
Sega vedel mesi, kõrvitsapüree ja kookosõli. Sega hulka kuivained. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 160-kraadises ahjus 20 min kuni 25 min. Vahepeal sega. Sega hulka jõhvikad ja šokolaaditükid.