Lihtne hakklihasupp

Jälle üllatavalt maitsev retsept Selverilt. Hapukoorega viis keele alla!

Idee Selveri ajakirjast.

kuuele

2020-06-25 18.30.53.jpg

  • 120 g mugulsibulat
  • 200 g pastinaaki
  • 215 g porgandit
  • 20 g küüslauku
  • 245 g riivitud peeti
  • 1 spl oliiviõli
  • 300 g sojahakkmassi
  • 40 ml valge veini äädikat (panin pooleks palsamiäädikaga)
  • 60 g ketšupit
  • 100 ml värsket apelsinimahla
  • 400 g purustatud tomati konservi
  • 1250 ml puljongit
  • 5 g mett

Prae sibulat, pastinaaki, porgandit, küüslauku ja peeti kergelt õlis. Lisa sojahakkliha, äädikas, ketšup, apelsinimahl, tomatikonserv ja puljong ning keeda kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta vajaduse korral meega. Serveeri hapukoorega!

 

 

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s