Punase läätse supp tomatiga

Koduse maitsega täitev supp.

Idee ajakirjast Oma Maitse.

kuuele

2020-07-08 17.54.14.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 155 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • 235 g porgandit
  • 520 g kartulit
  • 1750 ml puljongit
  • 200 g punaseid läätsesid
  • 400 g purustatud tomateid
  • soola, pipart
  • 15 g tilli

Kuumuta potis õli ja prae sibul läbipaistvaks. Seejärel lisa hakitud küüslauk. Kuumuta läbi suupärased porgandi- ja kartulilõigud ning lisa keev puljong. Mõne minuti pärast pane juurde punased läätsed ja purustatud tomatid ning keeda suppi veel 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja tilliga.

Soovi korral võid valmis supile lisada ka kookospiima. Või asendada purustatud tomatid kookospiimaga. Veel täitvama supi saamiseks võid lisada ka ube.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s