Rabarberi-banaanikook

Oeh banaanikoogid on nii head. Magusad ja mitu päeva mahlased. Sellesse kooki on lisaks peidetud hapukas rabarber ning mu lemmik valge šokolaad. Arvata oli, et tulemus on midagi eriti head!

Idee siit.

2020-07-09 15.56.31.jpg

  • 150 g toasooja võid
  • 150 g suhkrut
  • 3 muna
  • 175 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 3 küpset banaani (360 g)
  • 125 g valget šokolaadi
  • 150 g rabarberit
  • 15 g mandlilaaste

Kuumuta ahi 175 kraadini. Vahusta toasoe või ja suhkur omavahel. Lisa ükshaaval munad, samal ajal vahustades. Sega tainasse jahu ja küpsetuspulber. Püreesta banaanid kahvliga ning lisa needki koos hakitud valge šokolaadiga tainasse. Vala tainas 20 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Tükelda rabarber 2 cm kuni 3 cm tükkideks ning puista koogile. Raputa peale mandlilaastud. Küpseta kooki 1 tund ning kontrolli küpsust puutikuga.

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s