Tellimisteave

Minu menüü, hinnad, koostisosad, kaalud jne on toodud lehel: https://moonihelves.wordpress.com/2022/04/11/vajad-kooki/

Saada meiliaadressile moonihelves@gmail.com kiri või täida allolev vorm, tuues välja

  • soovitud tooted;
  • nende kaalud/arv;
  • vajaduse korral erisoovid (nt kui soovid tordile šokolaadist teksti; mingi koostisosa välja jätta/asendada; rafineerimata roosuhkru asemel steviaga magusaine (erütritool ja stevioolglükosiid), kookospalmi- või datlisuhkru kasutamist või sul on kaunistamise erisoovid (rohkem marju, kindel värviskeem); kõige selle eest rakendub lisatasu);
  • kui soovid ettevõttele arvet, palun lisa tellimusele arve saaja andmed;
  • mis kuupäeval ja kellaajal järele tulla soovid (tavaliselt annan tööpäevadel torte üle 9-11 ja 13-16:30 ning nädalavahetustel 10:45-11:30 vahemikus; palun kirjuta mulle tunnine vahemik, mille ajal võiksin sind oodata).

Ootan su tellimust soovitatavalt kolm päeva ette, soolase toidu puhul viis.

Jää ootamata mu kinnitust ja makseinfot. Tellimuse kinnitab ettemaks.

Järele ootan sind Tallinna kesklinna, aadressile Kiisa 5. Asun Tallinn-Väike peatuse vahetus läheduses, kuhu saab mugavalt nii bussi, trammi kui ka rongiga. Autoga võid sõita maja ette, tõkkepuud ei tööta. Juurdeveo tänavalt autoga ligipääsu pole! Kullerteenust ma ei paku.

Ootan sinuga kohtumist! :)

Kui soovid tellida kinkekaarti, siis kirjuta mulle, mis summas seda soovid (valikus 20, 30, 40 või 50 eurot), ja saadan selle sulle meilile.

NB! Pane tähele, et tordikarp tuleb autos asetada sirgele pinnale ehk kindlasti mitte viltusele istmele. Ma ei vastuta vale transpordi käigus rikutud välimuse eest.