Rukkinööbid juustu ja singiga

Tegin rukkinööbid päev varem valmis ja seistes muutusid need pehmeks :( Õnneks külalised vist väga ei pahandanud, sest need ampsud kadusid laualt hetkega.

Idee siit.

2018-08-25 15.37.53

  • 1 pakk rukkinööpe
  • 200 g riivitud juustu
  • 150 g suitsusinki (kasutasin 100 g taimset suitsuvorsti)
  • 2 spl majoneesi
  • 1 küüs küüslauku
  • pipart
  • 1 tl kuivatatud punet
  • soola

Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber.

Sega riivitud juust ja väikesteks kuubikuteks hakitud sink majoneesiga. Maitsesta segu hakitud küüslauguküüne, pipra ja punega. Vajadusel lisa soola. Sega kõik omavahel segamini. Tõsta segu teelusikaga rukkinööpidesse ja aseta täidetud nööbid ahjuplaadile. Piserda üle vähese õliga ja küpseta ahjus kuni nööbid muutuvad kuldseks. Passi peale, see käib kähku. Mina ei kasutanud nööpide valmistamisel üldse õli :)

2018-08-24 12.40.18

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s