Panniroog kukeseente ja kruupidega

Seda rooga nautisin ma väga. Mees oleks soovinud, et seal oleks olnud mingi kokkusiduv asi, nagu vahukoor või toorjuust. Mulle aga meeldis ka lihtsalt nii, eriti kui värske salat kõrvale teha.

Idee siit.

neljale (81 kcal/100 g)

2017-08-19 19.16.53.jpg

  • 3 sibulat (220 g)
  • 25 g küüslauku
  • 3 porgandit (340 g)
  • 340 g kukeseeni
  • 1 spl oliiviõli
  • 700 g keedetud kruupe (kuivainet oli u 220 g; leotasin üle öö ja seejärel keetsin pehmeks)
  • 25 g hakitud tilli
  • soola, pipart

Haki sibul ja küüslauk. Lõika porgand väikesteks tükikesteks. Haki ka seened. Kuumuta pannil õli. Prae madalal kuumusel umbes 10 minutit, kuni sibul läbipaistev ja porgand hakkab pehmenema. Lisa küüslauk ja seened, prae needki läbi, kuni seened küpsed. Lõpuks lisa pannile keedetud kruubid ja hakitud till ning maitsesta pannitäis soola ja pipraga. Kuumuta segades kõik koos korralikult läbi.

2017-08-19 19.03.19

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s