Troopiline smuutipuder

Kuna mango pole mu lemmik, siis kasutan selle asemel alati virsikut/nektariini. Need on väga mõnusad ja sama magusad alternatiivid. Toorputru olen elus palju söönud, kuid mitte püreestatud kujul. Justkui nagu smuuti, samas täitev ja paks nagu puder. Ülihea idee! Tekstuur oli super ja maitse meeldis ka väga. Kindlasti jääb see retsept mu menüüsse!

Idee siit.

ühele (50 kcal/100 g)

2018-05-02 17.43.14.jpg

  • 1 banaan (120 g)
  • 150 g külmutatud mangokuubikuid (kasutasin külmutamata virsikut)
  • 200 ml kookospiima (kasutasin Alpro kookosjooki)
  • 40 g täisterakaerahelbeid
  • 15 ml sidrunimahla
  • soovi korral mett (mina ei kasutanud)

Tõsta kõik ained blenderisse ja surista smuutiks. Kaerahelbeid lisa esialgu vähem ja kui puder tundub liiga vedel, saad neid blenderisse juurde puistata. Laimimahla ja mett lisa maitse järgi.

Tõsta puder kaussi. Kaunista nt marjade, seemnete-pähklite, kookoslaastude või muu meelepärasega.

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid