Karulaugupesto

Olen sel aastal juba kolme karulaugupestot proovinud ning minu ja elukaaslase vaieldamatu lemmik valmis selle retsepti järgi!

Idee siit.

2020-04-10 18.04.14.jpg

  • 70 g India pähkleid
  • 80 g värsket karulauku
  • 70 g (taimset) parmesani või muud kõva juustu
  • 80 ml neitsioliiviõli
  • 1/3 tl meresoola

Rösti India pähklid  kuival pannil kuldseks ja lase jahtuda. Vala  pähklid köögikombaini, lisa karulaugulehed, parmesanitükid, oliiviõli ja sool. Töötle kuni saad mõnusa rohelise kreemi. Naudi!

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Karulaugupesto

  1. Pingback: Pestopitsa mozzarellaga | Cook the day away!

  2. blaipai says:

    ✔️

    Like

Jaga mõtteid