Lavaširulli-juustupirukas

Olgu tänatud sellised kiired retseptid. Poest oli retsepti jaoks vaid paar asja vaja osta ja retsept nii lihtne, et mees viitsis selle ise valmis teha, et oleks sõprade külla saabudes midagi lauale panna.

Suurim feil oli see, et märkasin alles hiljem, et kitsejuustu (mida isiklikult jälestan) oleks võinud asendada nt toorjuustu või Merevaiguga :( Nii et mina seda nautida ei saanudki.

Idee siit.

2016-04-23 17.15.35.jpg

  • 400 g fetat
  • 150 g kitsejuustu
  • 2 muna
  • veerandi sidruni koor
  • peotäis tilli
  • 4 keskmist küüslauguküünt
  • pipart
  • 2 õhukest lavašši
  • 30 g võid (kasutasin päikesekuivatatud tomatitega võid)

Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri 24 cm läbimõõduga koogivorm võiga.

Sega kausis kokku juustud, munad, sidrunikoor, till, hakitud küüslauk ja pipar. Määri segu lavaššidele, keera lavašid rulli ja lõika neist u 4 cm laiused viilud. Lao viilud vormi, aseta siia-sinna peale võikuubikud. Küpseta pirukat u 35 minutit, kuni lavašid hakkavad pruunistuma.

Parim leigena, aga suurepärane ka külmana.

2016-04-23 16.10.49.jpg2016-04-23 17.15.39.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid