Kaerahelbe ja maapähklivõi batoonid

Selle aasta jõulukokkamistest vast mu lemmikretsept. Ideaalne tervislik snäkk, mis on samas justkui magustoit.

Idee siit.

u 12 tk (453 kcal/100 g)

2017-12-21 12.04.25.jpg

  • 100 g tumedat šokolaadi, hakituna
  • 120 g maapähklivõid
  • 40 g mett
  • 25 g kookosõli
  • 120 g täisterakaerahelbeid

Tõsta hakitud šokolaad, maapähklivõi, mesi ja kookosõli kastrulisse. Kuumuta vaiksel kuumusel kuni šokolaad on sulanud ja sega ühtlaseks. Sega juurde kaerahelbed. Kalla küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Suru ühtlaseks ja jäta vähemalt tunniks ajaks külmikusse tahenema. Lõika ruutudeks. Säilita jahedas.

2017-12-21 12.04.38.

This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid